EnglishjQuery CSS Slider  DeutschBildergalerie jQuery, HTML Diashow  EspañolGaleria de Imagenes con jQuery, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama & Galerie D'Image jQuery  ItalianoSlideshow Immagini, Galleria jQuery  Português brasileiroSlider jQuery Chocante, Slider de Imagens   Русскийслайдер изображений, HTML5 слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild-Slider & Galleri  日本語jQuery画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeelding Slider & Gallery  

Downloads en Licenties

Non-Profit
Gratis
Download »
Één Website
$69
Koop nu »
Ongelimiteerd aantal Websites
$99
Koop nu »
Onderneming
$299 $149
Koop nu »
Gebruik op commerciële sites Nee Ja Ja Ja
Dia’s zonder watermerk
Optie om het WOWSlider watermerk te verwijderen en je eigen logo op afbeeldingen
Nee Ja Ja Ja
Aantal websites
Onbeperkt 1 Onbeperkt Onbeperkt
Aantal installaties Max aantal WOWSlider app activering op PC of Mac-computers Onbeperkt 2 2 10
MegaBundle 2014
15 goede web design apps (normale prijs $1,145) met een enorme korting
No No 87% off 87% off
Herdistributie
Ondernemings licentie staat je toe om WOWSlider als een onderdeel van je grotere projecten, zoals sjablonen, thema's, CMS, applicaties te herdistribueren
Nee Nee Nee Ja
1 jaar Klantenservice Nee Ja Ja Ja
Gratis updates gedurende 1 jaar Nee Ja Ja Ja

Veel gestelde Vragen

 Kan ik de gratis versie van WOWSlider gebruiken op mijn website?

WOWSlider is gratis voor niet-commerciële websites. Maar als je site een vorm van inkomsten genereert, bijvoorbeeld producten verkoopt, advertenties, diensten of gewoon staat voor een commercieel bedrijf, dan zou je een commerciële licentie moeten aanschaffen.

 Wat is de "automatische verlenging" optie bij de bestellingspagina? Betekent dit dat het kopen van WOWSlider een jaarlijkse licentie vernieuwing betekent?

De WOWSlider Licentie is inclusief 1 jaar gratis ondersteuning en updates. Als je de optie "automatische verlenging" selecteert, betekent dit dat de gratis ondersteuning en updates periode automatisch verlengd worden tegen een gereduceerd tarief na een jaar. Laat de "automatische verlenging" uit, als je het niet nodig hebt of van plan bent om handmatig te vernieuwen.

 Wat gebeurt er met sliders, die ik reeds heb toegevoegd aan mijn website wanneer een jaar gratis upgrades eindigt? Werken ze dan niet meer?

Nee, sliders en WOWSlider app blijft volledig functioneel, maar je zult toekomstige productupdates en klantenondersteuning missen.

 Wij zijn non-profit organisatie. We willen dia's zonder jullie logo. Hoe kunnen we dat doen?

Het is alleen mogelijk om onze watermerk te verwijderen met de gekochte versie. Neem contact met ons op Mail voor non-profit korting.

 Ik heb net WOWSlider voor Windows gedownload. Het is goed geïnstalleerd, maar het start helemaal niet op.

Probeer het volgende doen:

Configuratiescherm -> Systeem -> Geavanceerde systeeminstellingen -> (Performance) Instellingen -> Data Execution Prevention.

Schakel DEP uit of voeg WOWSlider toe in de lijst met uitzonderingen.

 Ik heb geen registratiecode ontvangen na de aankoop.

De registratie informatie wordt verzonden naar je e-mailadres direct nadat de aankoop is voltooid. In de meeste gevallen vindt je deze ontbrekende mail in je spam folder. Als je hem nog steeds je licentie informatie niet kan vinden, neem dan contact met ons op Mail met je bestelnummer.

 Ik heb een PC en MacBook. Moet ik voor beide de licenties kopen?

Nee, een licentie sleutel van WOWSlider worden geactiveerd op maximaal 2 computers. Dus, je gebruik maken van dezelfde licentie-code op je Mac-laptop en de Windows-PC.

 "Ongeldige sleutel" wordt weergegeven wanneer ik probeer te registreren.

Waarschijnlijk staat je antivirus / firewall / proxy de Internetverbinding voor WOWSlider niet toe of je hebt het maximale aantal sleutel activeringen bereikt. Neem contact met ons op Mail voor verdere instructies.

 Wat is het verschil tussen één website en ongelimiteerde websites licenties?

Met één website licentie bent je in staat om diavoorstellingen, gegenereerd met WOWSlider op alle pagina's binnen je domeinnaam te installeren. Bijvoorbeeld met de licentiesleutel voor yourdomain.com je kunt sliders instellen op de volgende pagina's:
http://www.yourdomain.com/home.html
http://subdomain.yourdomain.com/more/file.html
https://yourdomain.com/directory/back.html
etc.
Ongelimiteerde websites licentie staat je toe om op een onbeperkt aantal van je eigen of je klanten sites sliders te installeren.

 Ik kocht WOWSlider Ongelimiteerde Websites licentie. Kan ik het gebruiken als een deel van mijn eigen template die zal worden verkocht?

Je moet een Ondernemingslicentie kopen in dit geval. Met de Ondernemingslicentie kun je WOWSlider als een deel van je applicaties of sjablonen verspreiden. Met de Ondernemingslicentie kun je de WOWSlider app ook installeren op maximaal 10 computers.

 Ik kocht een WOWSlider licentie. Hoe kan ik je logo verwijderen uit de diavoorstelling?

Je moet naar

Gallerij -> Eigenschappen -> Afbeeldingen

en verwijder het vinkje bij de "Watermerk" optie. Genereer vervolgens je diavoorstelling opnieuw en upload je bestanden op je server.

© 2024 WOWSlider.com - Alle rechten voorbehouden. Terms Privacy