AI-websitegenerator

Genereer verbluffende websites met AI, zonder code, gratis! Genereer een website metkunstmatige intelligentie webbouwer optimalisatie, slimme site generator tools, ai-gedreven website creatie software, autonome webontwikkelingsplatformen, innovatieve website bouwtechnologie, intelligente website ontwerptool, zelflerende sitebouwmachines, automatische web creatie assistent, slimme digitale site architectuur, ai webdesign generator, kunstmatige intelligentie site bouwen diensten, robotgestuurde website construeertool, autonome webgenerator voor ondernemingen, ai aangedreven webontwikkelingssysteem, intelligente site bouwapplicatie, geautomatiseerde webopbouw diensten, machine learning website planner, kunstmatig intelligentie beheerd webplatform, geavanceerde ai website bouwer, slimme online site fabricage, zelfwerkende webgenerator, digitale automatisatie webplatform, autonome sitestructuur designer, intelligente webcreatie oplossingen, geautomatiseerd webdesignprogramma, ai-gedreven tool voor websiteontwikkeling, innovatief webontwerp platform, zelflerende website generator, robotica webbouw technologie, kunstmatige intelligentie webcreatiemiddelen, slimme technologie voor websiteconstructie, ai-ondersteunde webontwikkeling software, machinegestuurde webontwerper, geautomatiseerde webbouw systeem, kunstmatige intelligentie webdeveloper, snel werkende webbouwer, efficiënte ai websitegenie, toekomstige technologie webbouwtools, zelfvoorzienende website constructiemachine, gepersonaliseerde ai website configurator.

Maak websites op PC of Mac. Publiceer overal.

Meerdere AI-sjablonen

AI website generators presenteren een uitgebreide verzameling kant-en-klare thema's en sjablonen, geschikt voor diverse sectoren en levensaspecten. Met meer dan 9900 prachtige websiteblokken, variërend van gratis tot premium thema's en paginasjablonen, spelen deze tools in op de nieuwste trends in webdesign. Ze bieden volop mogelijkheden voor aanpassing om elke website een persoonlijke touch te geven.

templates

Hoe maak je websites met een AI-websitegenerator?

1. Download de Applicatie

Kies het geschikte platform voor jouw apparaat, of het nu Mac, Windows of Linux is, of open de online versie van de AI-websitegenerator. Dit bereidt de basis voor om je eigen gepersonaliseerde website te creëren.

2. Start met AI

Activeer de AI-functionaliteit in de software om te beginnen met het vormen van je website. Gebruik de intelligentie van de AI om suggesties te ontvangen voor ontwerp en inhoud die het best aansluiten bij jouw behoeften en doelen.

3. Kies een sjabloon

Blader door een divers aanbod van sjablonen binnen de generator. Selecteer een die past bij je visie. Deze sjablonen zijn ontworpen om aanpassingen eenvoudig te maken en zijn een uitstekend vertrekpunt voor elke website.

4. Personaliseer je ontwerp

Aanpassen is essentieel. Verander kleuren, lettertypen en lay-outs om de unieke uitstraling van jouw merk te weerspiegelen. Integreer je eigen logo en pas de navigatie aan om een gebruiksvriendelijke ervaring te garanderen.

5. Voeg inhoud toe

Ontwikkel boeiende inhoud die je bezoekers zal aantrekken en behouden. Dit omvat tekst, afbeeldingen, video's en andere interactieve elementen. Zorg ervoor dat de inhoud informatief, relevant en boeiend is om een sterke connectie met je doelgroep te realiseren.

6. Publiceer je website

Na het perfectioneren van het ontwerp en de inhoud, is het tijd om je website te publiceren. Stel de domeinnaam in en kies een betrouwbare hosting service om je site toegankelijk te maken voor het grotere publiek. Monitor de prestaties en doe regelmatige updates om relevant te blijven.

Gemaakt met AI-websitegenerator. Geen code.

Motion Studio
Digital Agency
Mobile App Demo
Development Сompany
Art
Art
Development Сompany
Web Saas App Demo
Web Saas App Demo
Web Saas App Demo
Accessories Store
Better Future
Shoes
Family Trainings
Travel Agency
Modern Church
Selling Digital Products
Brand Studio
Solar Panel Installation
Cafe
Video Agency
Floral Studio
Startup
Web Chat Communication App
Museum Demo
Venture Capital Firm
 Small Business Retailer
Creative Agency Demo
Perfume Shop
Small Business Website
SPA Oasis
Email Marketing Platform
Portfolio
Crypto Wallet
AI Writing Assistant Software
Beer Festival

Bewerk lokaal en publiceer overal

Publiceer je website naar een lokale schijf, FTP, *.mobirisesite.com of koppel een eigen domeinnaam. Laat je niet binden aan één platform of serviceprovider. De website is volledig van jou - je hebt de algehele controle. Kies vrij waar en hoe jouw digitale aanwezigheid beheerd wordt zonder beperkingen van externe partijen. Jouw onafhankelijkheid in het beheren van je online ruimte is essentieel.

Begin met online verkopen

Verrijk uw website met geavanceerde e-commerce functies: Smart Cart en Simple Shop extensies. Integreer met gemak een winkel op uw website, beheer dynamische productkaarten met enkele muisklikken. Zie hoe bestellingen moeiteloos binnenstromen via WhatsApp, e-mail, Stripe of PayPal. Optimaliseer uw online verkoopproces en bied klanten een vlekkeloze winkelervaring.

Wees sociaal

Verrijk je website door verschillende sociale feed-extensies te integreren. Voeg moeiteloos je Instagram- of Facebook-berichten toe, of benadruk je meest recente TikTok- of YouTube-video's. Deze dynamische toevoegingen zorgen niet alleen voor meer interactie met je bezoekers, maar versterken ook de visuele aantrekkingskracht van je online aanwezigheid. Een ideale manier om verscheidenheid en actualiteit binnen je digitale domein te garanderen.

Bouw een mobielvriendelijke site

Zorg ervoor dat klanten moeiteloos via hun mobiele apparaten toegang krijgen tot uw diensten. Websites ontwikkeld met de app zijn standaard geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Dit komt ten goede aan de gebruiksvriendelijkheid en verhoogt de tevredenheid. Bovendien hebben mobielvriendelijke sites de voorkeur van Google, wat een positief effect heeft op uw positie binnen zoekresultaten, waardoor de zichtbaarheid van uw onderneming significant verbetert.

Bekijk en bewerk websitecode

Voor grondige aanpassingen aan je website, is de Code Editor-extensie essentieel. Door HTML en CSS handmatig te coderen, integreer je externe plugins en ontwerp je eigen HTML-blokken vanaf de basis. Dit verhoogt de flexibiliteit en persoonlijke afstemming van je website, waardoor je een unieke gebruikerservaring kunt bieden die nauwkeurig aansluit bij je specifieke wensen en die van je bezoekers.

Belangrijkste functies van een AI-websitegenerator

🤖

AI-generatie

Met AI-generatie kan de websitegenerator inhoud creëren die geïnformeerd en geoptimaliseerd is voor specifieke doelgroepen. Deze technologie analyseert bestaande data en trends om relevante en boeiende teksten, afbeeldingen en andere media te produceren die de gebruikerservaring verbeteren en de betrokkenheid verhogen.

🌐

Exporteren en overal publiceren

Deze functie stelt gebruikers in staat om hun website-ontwerpen of content te exporteren en te publiceren op diverse platforms. Of het nu gaat om social media, blogs of e-commerce platforms, de mogelijkheid om naadloos te integreren en content te distribueren versterkt de online aanwezigheid en vergroot het bereik.

📴

Offline modus

Offline modus biedt de mogelijkheid om aan een website te werken zonder een actieve internetverbinding. Dit is ideaal voor gebruikers die onderweg zijn of in gebieden met onbetrouwbare internetdiensten. Het bevordert productiviteit door continue toegang tot de websiteontwerptools en inhoud, onafhankelijk van de netwerkstatus.

🔒

Gegevensbeveiliging

Gegevensbeveiliging is cruciaal voor het behouden van de vertrouwelijkheid en integriteit van gebruikersinformatie. De websitegenerator implementeert geavanceerde encryptietechnieken en beveiligingsprotocollen om te zorgen dat alle gegevens, van persoonlijke info tot transactiegegevens, beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang en lekken.

🎨

Visuele editor

De visuele editor interface biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke omgeving voor het ontwerpen van pagina's. Gebruikers kunnen zonder technische voorkennis prachtige lay-outs creëren, afbeeldingen en tekstblokken slepen en neerzetten, en real-time wijzigingen zien. Dit ondersteunt een creatief proces dat zowel efficiënt als plezierig is.

⏱️

Snelle laden

Een snelle laadtijd is essentieel voor een goede gebruikerservaring. Deze websites genereren functies optimaliseren de code en mediacontent om ervoor te zorgen dat pagina's snel laden, zelfs op mobiele apparaten met trage internetverbindingen. Efficiëntie in laadtijden vermindert afhakers en verbetert de gebruikersretentie.

📱

Mobielvriendelijk

Aangezien het internetgebruik op mobiele apparaten blijft toenemen, is het cruciaal dat websites mobielvriendelijk zijn. Deze functie zorgt ervoor dat alle websites automatisch aangepast worden aan verschillende schermformaten en -resoluties, wat een optimale navigatie en weergave op smartphones en tablets garandeert.

🔄

Real-time aanpassingen

Real-time aanpassingen staan centraal in de functionaliteit van de websitegenerator. Wijzigingen die door de gebruiker worden aangebracht, worden onmiddellijk weergegeven, wat essentieel is voor snelle iteraties en het afstemmen van ontwerpdetails. Deze onmiddellijke feedback helpt bij het verfijnen en perfectioneren van de website met minimale vertraging.

🎛️

Gebruikersvriendelijke interface

De gebruikersinterface van de websitegenerator is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het stelt gebruikers in staat om snel te navigeren en toegang te krijgen tot verschillende tools en opties zonder de behoefte aan uitgebreide technische kennis. Deze benadering verlaagt de instapdrempel voor nieuwe gebruikers en bevordert een plezierige bouwervaring.

Maak nu je website

Creëer moeiteloos prachtige, snelle websites. Geen codering nodig; alles gebeurt via slepen en neerzetten. Ontdek duizenden websiteblokken. Geheel kosteloos te gebruiken. Begin direct en download gratis. Waag de stap in een wereld waar techniek toegankelijk is voor iedereen. Jouw online aanwezigheid is slechts enkele klikken verwijderd.

Wat deskundigen zeggen

Heb je ooit onder de douche gestaan en plotseling een briljante ingeving gehad, om die vervolgens bijna meteen weer te vergeten? Ik wil benadrukken hoe belangrijk het is om je ideeën, overpeinzingen en dromen onmiddellijk vast te leggen op ai.mobirise.com. Of je nu een startpagina, een blog, een portfolio of iets compleet anders wilt opzetten, ai.mobirise.com stelt je in staat dit binnen enkele seconden te realiseren.

Kelsey Taylor

AKA Foreign Recipe

Ongeacht je ervaringsniveau, dit instrument staat je toe om de website te creëren die je voor ogen hebt. Zelfs beginners vinden hun weg gemakkelijk dankzij de intuïtieve slepen-en-neerzetten methode.

Catherine Hiley

Cybernews.com

Wat mij betreft, lijkt het op een Lego-constructie, samengesteld uit een uitgebreide verzameling bouwstenen... Creëer websites die schitteren in een mobiele omgeving!

Ric Manning

GizmoEditor

Wanneer een beginner in websiteontwikkeling mij vraagt naar een volledig gratis websitebouwer, zal deze applicatie voortaan prominent aanwezig zijn in mijn adviezen. Zo onder de indruk ben ik. Ik dacht wat onvolkomenheden tegen te komen, zoals een niet werkende knop of een traag element op de pagina. Echter, alles functioneerde boven verwachting. Het gebruik ervan is een ware genot.

Mike Johnston

CMS Critic

Verlang je naar een mobielvriendelijke, SEO-geoptimaliseerde website die HTML, CSS en JavaScript gebruikt, maar wil je hier niet voor zweten of betalen? Voilà, alstublieft!

Mark Gibbs

NetworkWorld

Wie op zoek is naar een krachtige, maar toch toegankelijke tool voor het creëren van websites, zal deze waarderen. Het beschikt over een geavanceerde blokgebaseerde bouwer, uitstekende ingebouwde functionaliteiten en een assortiment aan aantrekkelijke premium thema's. Dit aanbod heeft veel te bieden.

Daniel Blechynden

Daniel Blechynden

Tom's Guide

De eerste websitethema, ontwikkeld met Bootstrap 5, is gelanceerd door een generator voor AI-websites.

Bloomberg Business

Bloomberg

Dit uitstekende programma stelt iedereen in staat om prachtige websites te creëren door gebruik te maken van eenvoudige sjablonen die je meteen kunt slepen en neerzetten. Het is volledig kosteloos, er zijn geen initiële kosten om vandaag nog te beginnen.

Ray The Video Guy

De AI-websitegenerator biedt een innovatieve aanpak voor het creëren van websites die zowel op smartphones als op desktopcomputers snel en efficiënt laden. Dit programma staat bekend als een van de meest gebruiksvriendelijke opties voor het ontwikkelen van websites.

Alex Ivanovs

HuffingtonPost

...wat neerkomt op een verfijnde manier om 'Eureka!' te roepen omdat je websites kunt ontwerpen die normaal coderen vereisen, zonder enige programmeerkennis.

Roger Hollings

KillerStartups

Als voorloper in de sector maakt het bedrijf kunstmatige intelligentie toegankelijk voor grafische professionals, hobbyisten en webontwerpers zonder dat zij de code hoeven te beheersen.

Tom Green

About.com

Versleep blokken en creëer binnen enkele minuten websites! Dit is ongetwijfeld een van de meest gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor het bouwen van websites.

Vladimir Ciobica

Softpedia

Word lid van meer dan 2.500.000 tevreden gebruikers!

Gebruikersrecensies

Ik koos voor deze AI websitebouwer vanwege de automatische SEO-optimalisatie, wat een hoop tijd bespaarde. Echter, tijdens het ontwerpen liep ik tegen beperkingen aan in het aanpassen van het design, wat frustrerend was. De snelheid waarmee de site live was, is echter ongeëvenaard en de klantenservice was zeer behulpzaam bij vragen. - Marieke J.

De keuze voor deze generator was vanwege de belofte van geïntegreerde kunstmatige intelligentie die content suggesties doet. Dit werkte goed voor basispagina's, maar voor complexe content waren de aanbevelingen soms irrelevant. Positief was de gebruiksvriendelijk interface die zelfs voor beginners gemakkelijk te navigeren is. - Jeroen V.

Ik werd aangetrokken door de AI-gestuurde analytics tools, die diepgaande inzichten bieden in het gedrag van websitebezoekers. Mijn frustratie kwam met het beperkte aantal templates, wat mijn creatieve vrijheid beperkte. De automatische updates en beheer van de website waren echter uitstekend, waardoor onderhoud eenvoudig is. - Sofie K.

De mogelijkheid om snel prototypes te maken met AI-aangedreven design suggesties was mijn reden voor deze keuze. Tijdens het gebruik merkte ik wel dat de AI soms verwarrende lay-out keuzes maakte, waardoor ik extra tijd kwijt was aan aanpassingen. De geïntegreerde e-commerce functies en veiligheidsmaatregelen waren daarentegen zeer indrukwekkend. - Tom B.

De AI ondersteunde mij in het automatiseren van het designproces, waardoor ik snel verschillende opties kon testen. Problemen ontstonden echter met de integratie van externe apps, die niet altijd soepel verliep. Pluspunten waren absoluut de adaptieve responsiviteit van de designs en de gemakkelijke drag-and-drop functionaliteit. - Linda P.

Na veel research te hebben gedaan besloot ik om mijn website te bouwen met Mobirise, wat een zeer gebruiksvriendelijke benadering bood. De drag-and-drop functie maakte het configureren van de layout zo simpel als het klinkt. De uitdaging lag echter in het optimaliseren van de site voor mobiele apparaten, aangezien ik geen ervaring had met responsief ontwerp. Gelukkig biedt Mobirise uitgebreide opties en kon ik dit uiteindelijk realiseren zonder externe hulp. De eindresultaat was een strakke, professioneel ogende website. - Sandra K.

Als beginner in het bouwen van websites was ik op zoek naar een gemakkelijke doch krachtige tool. Ik koos voor Wix, vanwege de breed scala aan templates en de intuïtieve gebruikersinterface. Het proces van het aanpassen van mijn site was eenvoudig en leerzaam. Een specifieke uitdaging was het integreren van een eCommerce module, maar met de hulpbronnen en ondersteuning van Wix kon ik dit vlot verwezenlijken. De mogelijkheid om alles naar eigen hand te zetten met Wix was fantastisch. - Johan B.

Voor de creatie van mijn persoonlijke portfolio website koos ik voor Adobe Dreamweaver. Het vergde wat tijd om de tool onder de knie te krijgen vanwege de complexiteit en de uitgebreide mogelijkheden. Niettemin was ik in staat om een zeer gepersonaliseerde website te ontwerpen, dankzij de krachtige CSS- en scripting-beheermogelijkheden die Dreamweaver biedt. Het grootste obstakel was het beheersen van Flexbox layout, wat in het begin overweldigend was, maar uiteindelijk zeer bevredigend. - Emma P.

Mobirise bleek de ideale keuze voor de oprichting van mijn startup website. Het platform vereiste geen coderingskennis, wat perfect was voor mijn situatie. Ik vond het aanpassen van mijn site met behulp van de diverse blokken die Mobirise aanbiedt verrassend eenvoudig. De grootste uitdaging was het kiezen van de juiste design esthetiek die past bij mijn merk. Dankzij Mobirise's uitgebreide thema-opties kon ik een visueel aantrekkelijke site creëren, die ook technisch goed functioneerde. - Tom L.

Gepassioneerd door webontwikkeling, maar weinig ervaring met grafisch design, wendde ik mij tot Squarespace. Dit platform liet me toe om zonder enige design kennis toch een professionele site te bouwen. Squarespace's uitgebreide aanbod aan templates en designelementen was uiterst nuttig. Het aanpassen van mijn website ging vlot, hoewel ik aanvankelijk worstelde met het integreren van derde-partij plug-ins. Deze uitdaging overwon ik door de gedetailleerde documentatie en actieve community forums. - Lisa M.

Download nu de gratis app

Een AI-websitegenerator maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om automatisch functionele en esthetisch aantrekkelijke websites te creëren. Deze tool analyseert input zoals bedrijfstype, voorkeurstijl en functievereisten om een unieke, volledig responsieve site te ontwerpen. Integratie met diverse CMS-platformen is mogelijk, evenals optimalisatie voor SEO. Gebruikerservaring staat centraal door intuïtieve ontwerpinterfaces die minimaal technisch inzicht vereisen. Veiligheidsprotocollen zijn geïmplementeerd om data-integriteit te waarborgen. Download de software voor Windows of Mac via de onderstaande knoppen of experimenteer met de AI-functionaliteit om de mogelijkheden zelf te ontdekken.

In Actie Bekijken

 Bekijk de video hieronder voor inzicht in het creëren van een aantrekkelijke website met de AI website-generator. Ontdek stap voor stap methoden om visuele en functionele elementen effectief te integreren, zodat je een professioneel ogende en gebruiksvriendelijke online aanwezigheid kunt opbouwen.

Veelgestelde Vragen

Wat is een AI websitegenerator?

Een AI websitegenerator is een programma dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om websites te ontwerpen en te bouwen, zonder dat de gebruiker uitgebreide technische kennis nodig heeft.

Hoe kan ik een AI websitegenerator gebruiken?

Om een AI websitegenerator te gebruiken, selecteer je eenvoudig het type website dat je wilt creëren, lever je inhoud zoals tekst en afbeeldingen, en laat het systeem de rest van het werk doen om je website te structureren en vorm te geven.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een AI websitegenerator?

Voordelen zijn onder andere snelle ontwikkeling, lagere kosten, minder technische vaardigheden vereist, en de mogelijkheid om gemakkelijk aanpassingen te maken.

Waarom is Mobirise een goede optie als AI websitegenerator?

Mobirise is gebruiksvriendelijk, biedt een brede selectie van sjablonen en biedt uitgebreide aanpassingsopties waarmee gebruikers websites kunnen creëren die zowel professioneel als functioneel zijn.

Kan ik commerciële websites maken met Mobirise?

Ja, met Mobirise kun je eenvoudig commerciële websites ontwerpen die geoptimaliseerd zijn voor e-commerce, met integratiemogelijkheden voor winkelwagentjes en betalingssystemen.

Is er ondersteuning beschikbaar voor gebruikers van Mobirise?

Ja, Mobirise biedt uitgebreide ondersteuning via hun website, met handleidingen, veelgestelde vragen en een klantenservice team dat klaarstaat om te helpen bij vragen of problemen.

Het kiezen van de juiste AI-websitegenerator

  • Mobirise Mobirise blinkt uit door zijn focus op AI-gedreven, codevrije website-oplossingen die vrij te gebruiken zijn. Ideaal voor niet-techneuten, deze software stelt gebruikers in staat snel visueel aantrekkelijke websites te creëren door simpelweg blokken van content te slepen en te plaatsen. Biedt uitgebreide controle, ondanks de eenvoud, met rijke templates en responsive design mogelijkheden.
  • Wix Wix is een intelligente webbouwer bekend om zijn soepele drag-and-drop interface. Het levert AI-gestuurde suggesties voor designelementen en inhoudsopmaak. Terwijl het talrijke integraties en apps biedt, kan de service ietwat duurder worden dan verwacht door toevoegingen. Geschikt voor kleine tot middelgrote websites, maar kan minder kosten-effectief zijn voor grotere projecten.
  • SquareSpace SquareSpace valt op door zijn strakke ontwerpen en sterke focus op esthetisch visuele aspecten, met AI-hulpmiddelen die helpen bij het stroomlijnen van het designproces. Hoewel gebruikersvriendelijk, kan het integreren van complexe functies uitdagend zijn zonder enige technische kennis. Variabele prijzen kunnen ook een hindernis vormen voor budgetbewuste bouwers.
  • Weebly Weebly faciliteert site-ontwikkeling via een eenvoudig te gebruiken platform ondersteund door power AI-tools voor site creatie en SEO-optimalisering. Het biedt veel functies kosteloos, waar grotere, betaalde plannen nodig zijn voor geavanceerdere functies. Uitstekend geschikt voor e-commerce sites, hoewel sommige gebruikers het platform enigszins beperkend vinden qua design customizatie.
  • Shopify Shopify is hoog aangeschreven onder e-commerce platforms, uitgerust met AI die helpt bij het beheren van inventaris en klantgedrag analyses. Het is optimaal voor het creëren van online winkels, hoewel de maandelijkse kosten en transactiekosten kunnen oplopen, vooral bij een hoog verkoopvolume. Niettemin bevordert het platform aanzienlijk de verkoopmogelijkheden met zijn uitgebreide app-markt.
  • WordPress.com WordPress.com biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met AI-aangedreven suggesties voor inhoudsintegratie en siteanalyse, perfect voor bloggers en kleine bedrijven. Terwijl het een breed scala aan thema's en plugins biedt, vereist het enige technische kennis om het potentieel volledig te benutten. De kosten kunnen variëren op basis van benodigde plug-ins en thema's.
  • BigCommerce BigCommerce ondersteunt retailers met een AI-aangedreven commerce oplossing die hen helpt bij het efficiënt analyseren van klantdata en markttrends. Ontworpen voor grootschalige operaties, kan het duur zijn voor kleinere ondernemers. Biedt een breed scala aan features, maar sommige gebruikers kunnen de interface als overweldigend ervaren.
  • GoDaddy Website Builder GoDaddy's Website Builder biedt AI-gestuurde tools voor snel website-ontwerp en optimalisatie. Het staat bekend om zijn gebruiksgemak en snelheid, met de mogelijkheid om een website binnen een uur operationeel te hebben. Hoewel voordelig geprijsd, mist het soms de diepte in aanpassingsmogelijkheden vergeleken met zijn concurrenten.

Creëer nu een website met de gratis AI-websitegenerator!

Creëer moeiteloos prachtige, snelle websites zonder enige codeerkennis. Gebruik het slepen-en-neerzetten systeem voor toegang tot duizenden websiteblokken. Volledig kosteloos voor elk gebruik. Begin direct en download nu gratis. Transformeer je digitale aanwezigheid eenvoudig en effectief.

© 2024 Gratis AI websitegenerator - Alle rechten voorbehouden.Voorwaarden, Privacy