Is het mogelijk om de timing en overgangseffecten per afzonderlijke slide aan te passen?

WOWSlider stelt je in staat om de timing en overgangseffecten voor de gehele slideshow aan te passen, maar niet per slide.

Om de timing van je slideshow aan te passen open je het Eigenschappen venster door op Slider te klikken en daarna op Eigenschappen in het menu. Ga naar ‘Ontwerp’ door te klikken op de knop aan de bovenkant van het scherm. Daar zie je dat je het overgangseffect kunt veranderen, de vertraging tussen de slides en de duur van het effect.

Je kan een uniek overgangseffect voor iedere slide instellen door meerdere overgangseffecten te selecteren. Deze worden dan willekeurig toegepast.