EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • full width jquery sliderfull width slider Cursive Design with Collage Animation
  • Image gallery builderimage gallery Simple Style with Basic Animation
  • jQuery gallery animationjquery gallery Dot Design with Seven Animation
  • CSS Diashow Plastic Style with Squares Animation
  • CSS Fotogalerij Push Layout with Stack Transition
  • jQuery Slider Demo Noble Layout with Fade Transition

  Basic Linear Animation & Crystal Skin

Deze Crystal slider demo heeft diepte, stijl en structuur - waardoor hij perfect is voor verfijnde websites met elegante thema's. De slider maakt gebruik van een semi-transparante zwarte kader die subtiel gewicht geeft aan de afbeeldingen. Er is een schaduw-effect rond de slider, wat helpt om hem van de pagina te tillen en de aandacht te trekken. De combinatie van de donkere kader en schaduw geven de slider als geheel een subtiele elegantie, het trekt de aandacht zonder felle kleuren of harde randen.

U kunt op twee manieren door de slider navigeren. Er bevinden zich pijlen aan de zijkanten van het kader, waarmee u naar de volgende of vorige afbeelding kunt gaan. De pijlen zelf zijn simpel, omringd door een witte, halve cirkel, maar wederom zien we subtiele schaduwen om de illusie van diepte en gewicht te creëren.

De slider is responsief en, heel interessant, op kleinere schermen verdwijnen de volgende-/vorige-pijlen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de afbeeldingen voor maximum impact.

U kunt op twee manieren door de slider navigeren. Er bevinden zich pijlen aan de zijkanten van het kader, waarmee u naar de volgende of vorige afbeelding kunt gaan. De pijlen zelf zijn simpel, omringd door een witte, halve cirkel, maar wederom zien we subtiele schaduwen om de illusie van diepte en gewicht te creëren.

De tweede manier waarop u kunt navigeren is door gebruik te maken van de stippen onder de slider. Deze stippen tonen zowel hoeveel afbeeldingen er in totaal zijn, op welke afbeelding u zich bevindt en u kunt naar elke gewenste afbeelding springen. De stippen zijn een niet-opdringerige manier om aan te geven wat er gebeurt.

Er bevindt zich een bijschrift in de linkerbenedenhoek van elke afbeelding. Het bijschrift is eveneens semi-transparant. De donkere achtergrond komt overeen met het kader. De tekst is wit, maar omdat het semi-transparant is, laat het de kleuren van de afbeelding eronder doorschijnen. Het resultaat is dat elk bijschrift naadloos aansluit op de afbeeldingen.

De bijschriften maken gebruik van Tahoma, een humanist sans-serif lettertype dat bekend staat om de leesbaarheid.

Het sjabloon van de slider wordt geleverd met een aantal overgangseffecten (de effecten waarbij een afbeelding wordt vervangen door de volgende). Er is een basic linear slide, waarbij een afbeelding binnenkomt vanaf de zijkant en de huidige afbeelding vervangt. Er zijn ook meer interessante effecten: Bubbles, bijvoorbeeld, creëert een patroon van cirkels met behulp van de kleuren uit de afbeeldingen die worden vervangen - geweldig voor een 'leuke' overgang. Collage creëert een 'wervelend' effect, waarbij de afbeeldingen op hun plaats roteren en bij kenburns zijn de afbeeldingen voortdurend in beweging, ze beweging langzaam, zoomen in en vervagen dan tot de volgende afbeelding verschijnt. Beide van deze geven het gevoel van opwinding en interesse.

Er zijn in totaal dertig overgangseffecten, wat betekent dat u er zeker een zult vinden die het beste geschikt is voor uw website.

De slider in het geheel belichaamt elegantie en verfijning, waardoor hij perfect is voor mode-websites, interieur-ontwerpers, kunstenaars en iedereen die in een branche werkt waarin design belangrijk is.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy