EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • Slideshow software for websitesslideshow software Zoom Theme with Domino Effect
  • jQuery gallery effectsjquery gallery Dot Skin with Seven Transition
  • CSS3 image rotatorcss3 image slider Book Style with Book Transition
  • jQuery Afbeelding Carrousel Vernisage Template with Stack vertical Effect
  • Fotogalerij Subway Theme with Basic Transition
  • jQuery Slider CSS Elemental Skin with Slices Transition

  Domino Effect & Pure Theme Css3 slideshow

Deze slider heeft een opgeruimd en modern ontwerp dat zowel licht als aantrekkelijk is.

De slider heeft een smalle witte rand, die goed zou opvallen op een website met een donkere of gekleurde achtergrond. Er zijn geen navigatiepijlen totdat je met de muis over de slider gaat, dan verschijnen ze aan beide zijdes. De navigatiepijlen zijn wit en bevinden zich in een doorzichtige cirkel met een witte rand. Het algehele effect is brutaal maar minimaal. Als men met de muis over de navigatiepijl gaat, wordt de cirkel gevuld met een semi-transparant wit, waardoor de afbeelding eronder er nog steeds doorheen te zien is.

Je kunt de navigatiepijlen gebruiken om door de slides te klikken of naar een vorige slide terug te gaan.

In de linkeronderhoek staat een onderschrift. Deze heeft een wit lettertype en staat op een semi-doorzichtige rechthoek met ronde hoeken. De rechthoek heeft ook een dunne witte rand. Het onderschrift staat in hoofdletters en het effect is wederom brutaal maar minimalistisch. Het lettertype dat gebruikt wordt in het onderschrift is ‘open sans’, een menslievend sans serif lettertype dat er erg modern uit ziet dankzij zijn opgeruimde voorkomen en open vormen.

Aan de onderkant van de slider is een reeks doorzichtige cirkels met dunne witte randen te zien. Elke cirkel representeert een slide en als de huidige slide in het zicht komt, wordt de cirkel gemarkeerd door een witte stip in het midden.

Als met de muis over een cirkel gegaan wordt, komt een voorbeeld van de bewuste slide tevoorschijn, wederom met een dunne witte rand. De voorbeeldafbeelding heeft ook een semi-transparante witte pijl die wijst naar de relevante cirkel. Klikken op de cirkel zorgt dat de slider naar de relevante slide gaat, waardoor mensen meteen kunnen navigeren naar de slides waar ze geïnteresseerd in zijn.

Het standaard overgangseffect heet domino. De afbeelding wordt overdekt door de volgende slide, die naar zijn positie beweegt in een reeks vierkanten. Het is een interessant effect, wat zowel opgeruimd als modern aanvoelt. Er zijn een aantal andere veranderingseffecten om uit te kiezen, maar als je het moderne gevoel wilt behouden, zijn enkele goede opties ‘glass parallax’ en ‘seven’, die beide veel beweging en zuivere, moderne lijnen bevatten.

De slider gebruikt alleen de kleur wit, wat inhoudt dat hij een zeer minimalistische sfeer heeft, maar het slimme gebruik van doorzichtigheid zorgt dat het niet te simplistisch is geworden. Over het algemeen is het ontwerp zeer doordacht.

Deze slider zou fantastisch zijn voor websites met een zwart-wit kleurenschema. Hij zou ook goed passen bij elk zuiver, minimalistisch ontwerp. Technologische bedrijven en moderne onderwijsinstituten zouden goed uit de verf komen met deze slider.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy