EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • js slider exampleVenice, Italy
 • js sliderThe northernmost of the six historic sestieri (districts) of Venice
 • java script sliderThe Ponte della Costituzione (English: Constitution Bridge)
 • sliders javascriptDorsoduro is one of the six sestieri of Venice, northern Italy.
 • slider with javascriptVenice, Italy
 • javascript banner sliderVenice, Italy
 • javascript image slider exampleVenice, Italy
javascript slider jquery

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • Slideshow software with musicslideshow software Zoom Layout with Domino Transition
 • jQuery Afbeelding Carrousel Vernisage Layout with Stack vertical Transition
 • Foto Galerij Online Drive Theme with Rotate Animation
 • HTML-diapresentatie Silence Skin with Blur Transition
 • Jquery banner rotator Catalyst Design with Fade Transition
 • slider jquery free download with demojquery slideshow 155 Slides Huge Skin with Dribbles Animation

  Stack Transition & Ionosphere Layout Javascript slider

Deze slideshow demo gebruikt het welbekende ‘stack’ effect voor de overgangen van de slides. Met dit effect schuift elke nieuwe slide simpelweg het scherm in vanuit de rechterkant. Geen fancy sprongen en afleidende magische trucs, alleen een eenvoudige swipe. Op deze manier wordt de kijker niet afgeleid en kan hij zich alleen richten op de afbeelding voor hem.

De slideshow heeft scherpe, hoekige rechthoekige boxen voor tekst die in de linkeronderhoek staan. Elke box is zwart en doorschijnend en heeft witte ondoorzichtige letters. Er zijn twee rijen met tekstboxen en elk van deze kan willekeurig het scherm in schuiven van rechts naar links of links naar rechts of van boven naar beneden. Deze tekstboxen hebben een eenvoudige blauwe rand aan de linkerkant, in aanvulling op de blauwe rand aan de onderkant van het frame van de hele slideshow. Afgezien daarvan heeft de rest van het frame geen rand.

De punten die de slides representeren, staan aan de onderkant in het midden en hebben de vorm van grijze cirkels. Eenvoudige blauwe pijlen voor navigatie staan aan de rechter- en linkerkant. Ze zijn beide onzichtbaar totdat de muis zich over de slider beweegt. Als je wilt dat je boodschap opvalt, moet deze omringt worden door dingen die hem aanvullen. Deze slideshow demo doet precies dat. Hij is eenvoudig, hij is effectief, hij is niet te druk en hij benadrukt datgene dat van belang is, de afbeelding.

De huidige slideshow begint automatisch omdat de ‘auto play slide show’ optie standaard aan staat. Je ziet ook geen play/pauze knop omdat deze is uitgeschakeld in een algemene eigenschappen tab. Deze slider ondersteunt swipen, dus je kunt de slider gemakkelijk beheren op je mobiele devices.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy