EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • full width image sliderfull width slider Cursive Theme with Collage Effect
  • Slideshow creator programslideshow creator Turquoise Style with Stack Vertical Animation
  • Foto Diashow Balance Design with Blast Transition
  • jQuery Afbeelding Scroller Prime Time Layout with Basic linear Transition
  • Jquery banner rotator Catalyst Design with Fade Animation
  • Beste jQuery Slider Crystal Template with Basic Linear Effect

  Ken Burns Effect & Noble Theme

Als u betrokken bent bij de creatie van uw eigen website, weet u hoe frustrerend het kan zijn om de slideshow-functies te gebruiken die beschikbaar zijn. Ofwel passen er niet genoeg afbeeldingen in, of ze bevatten niet genoeg aangepaste functies die op uw wensen aansluiten. Wow Slider verandert dit. Met Wow Slider heeft u volledige controle over de afbeeldingen, de tekst die wordt getoond, hoe klanten ermee omgaan en meer. Hier volgen enkele van de geweldige functies:

Vorige/Volgende Pijlen: Stel bezoekers in staat om verder te gaan of terug te gaan naar wens en snel afbeeldingen te vergelijken waar ze in geïnteresseerd zijn. Deze kunnen binnen of buiten de afbeeldingen geplaatst worden, wat u wilt.

Pauze-en Speelknoppen: Zichtbaar en intuïtief, deze knoppen maken het makkelijker om met uw inhoud om te gaan. Klanten kunnen naar wens op pauze en spelen drukken.

Laten we het nu hebben over de huidige slideshow. Het sjabloon van deze slider is Noble. Zoals we zien heeft het geen kader, zodat men zich beter kan concentreren op de afbeeldingen. Er zijn twee pijlen aan beide kanten van de slider. Het ziet er uit als een witte rechthoek met een grijze pijl erin. Deze knoppen bevinden zich over de slideshow, waardoor een uitstekend effect wordt gecreëerd. De navigatie-tekens zijn heel eenvoudig: rechthoeken met witte randen die met wit kunnen worden gevuld wanneer u er met de muis over beweegt. De beschrijving bevindt zich in de linkerbenedenhoek en ziet er leuk uit met een witte transparante achtergrond en Tahoma-lettertype.

Met het Kenburns-effect zoomen uw afbeeldingen langzaam in zodat u de details beter kunt zien. Vervolgens verandert de afbeelding soepel en herhaalt het effect van het inzoomen zich.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy