EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Download Free Version

Slider Demos

 • bootstrap carouselbootstrap carousel Bootstrap Theme with Carousel Transition
 • Foto Slider Cloud Layout with Fly Transition
 • jQuery Banner Rotator Terse Theme with Blur Transition

Hoe je navigatiepijlen aanmaakt buiten de slideshow.

Soms wil je dat het uiterlijk van je slideshow wat afwijkt van het standaardthema. Omdat WOWSlider je niet toelaat om elementen van je slideshow te herpositioneren moet je de code manueel bewerken om zaken aan te passen. Dus ook wanneer je de navigatiepijlen buiten je slideshow wil plaatsen.

Om dit te doen maak je slideshow aan (zoals je dat normaal zou doen). Wanneer je tevreden bent met het algemene ontwerp publiceer je je slider of sla je hem op in HTML.

Ga naar de map waar je je slideshow opgeslagen hebt en open de map ‘engine’. Hier vind je een bestand dat ‘style.css’ noemt.

Open dit in een HTML of simpele teksteditor (die geen rekening houdt met opmaak). Weet je niet wat je moet gebruiken, ga dan voor ‘Kladblok’.

Daar vind je een sectie die er zo uitziet:

#wowslider-container1 a.ws_next{
  background-position: 100% 0;
  right:3px;
}
#wowslider-container1 a.ws_prev {
  background-position: 0 0; 
  left:3px;
}

Je wil de waardes die in rood staan aanpassen. Om de pijlen buiten je slideshow te plaatsen moet je een negatief cijfer invoeren (bv. -40px). Om de pijlen dichter bij elkaar te plaatsen voer je een positief cijfer in(bv. 40px). ‘0’ zorgt ervoor dat je pijlen vlak aan de rand komen te staan.