Ik wil de positie van de beschrijving wijzigen (lettertype/kleur). Hoe kan ik dit doen?

Standaard vertoont WOWSlider de beschrijving van iedere slide in de onder linkerhoek van de slideshow – hoewel dit bij sommige sjablonen/templates anders kan zijn. WOWSlider maakt het je erg simpel om het uiterlijk van deze beschrijvingen aan te passen.

Om het lettertype dat gebruikt wordt in de template aan te passen kijk je naar de rechterkant van je scherm. Daar vind je een sectie ‘Sjabloon/Template’ terug. Aan de onderkant van de lijst met templates zie je een veld met de kleurcode en een gekleurd vierkantje. Daar kan je kleur die in de template gebruikt wordt aanpassen. Rechts ervan vind je een drop-down menu met de naam van het lettertype. Dit is het font dat gebruikt wordt voor zaken zoals de beschrijving/caption. Kies het lettertype dat best voor je werkt en het zal automatisch toegepast worden. Ernaast vind je nog een ander vak waarmee je de lettergrootte kunt wijzigen.

Je kan ook het overgangseffect voor de beschrijving wijzigen.

Om dit te doen klik je op Instellingen in het menu (ziet er uit als een moersleutel/schroevendraaier). Zorg ervoor dat je je op het tabblad Algemeen bevindt.

In de rechterkolom vind je een vierkantje dat ‘Effect Beschrijving’ noemt. Het bevat zes verschillende overgangseffecten die je kan toepassen op de beschrijvingen. Selecteer het effect dat je wilt gebruiken en klik op Toepassen.