• CSS Diashow Plastic Design with Squares Animation
  • Gratis afbeelding slider Dark Matter Template with Squares Effect
  • jQuery Banner Rotator Terse Design with Blur Transition

More Demos: Bootstrap carousel, Slick slider, Bootstrap slider, HTML slider, Slick carousel, Bootstrap carousel, HTML slideshow, CSS Slideshow, jQuery carousel, Image carousel

Ik wil een slideshow met transparante PNG afbeeldingen maken. Hoe kan ik de transparantie van mijn afbeeldingen behouden?

Om de transparantie van je PNG afbeeldingen te behouden in je slideshow open je eerst de Instellingen door te klikken op het icoon met een kruisschroevendraaier/moersleutel in het hoofdmenu.

Ga naar het ‘Ontwerp’ tabblad door te klikken op de knop aan de bovenkant van het venster. Kijk naar de rechterkolom. Daar vind je een vakje dat ‘Afbeelding vulkleur’ heet. Als dit vakje aangekruist is moet je het uitschakelen om de transparantie van je afbeeldingen te houden.

Klik daarna op ‘Toepassen’.