EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Download Free Version

Slider Demos

  • Wordpress image gallerywordpress gallery Sky Style with Blur Animation
  • jQuery afbeeldingen Slider Catalyst Digital Theme with Stack Transition
  • HTML5 Afbeelding Gallery Numeric Theme with Basic Transition

Is het mogelijk om meer dan één slideshow toe te voegen op dezelfde pagina?

Soms wilt u misschien meer dan één slideshow toe te voegen aan dezelfde webpagina. Gelukkig maakt WOWSlider dit zeer eenvoudig.

Plaatsen van een tweede slideshow bij gebruik van de ‘Opslaan als HTML’ methode

Als u een tweede slideshow toevoegt met behulp van de ‘opslaan als HTML’ methode, dient u iedere slideshow op te slaan met een ander ID-nummer.

Om dit te doen maakt u eerst uw slideshow zoals altijd. Daarna gaat u naar ‘Opties’ in het menu. Het venster ‘Opties’ heeft drie tabbladen aan de bovenkant. Klik het tabblad ‘Publiceren’ en vindt alle opties voor het opslaan van uw slideshow.

Selecteer de bovenste optie ‘Publiceren naar map’. Onderin het venster ‘publiceren’ vindt u een optie genaamd ‘Slider ID’. Deze is standaard ingesteld op 1, maar als u meerdere slideshows wilt gebruiken op dezelfde pagina dient u deze elk met een uniek ID-nummer op te slaan.

Wijzig het ID-nummer en klik vervolgens op ‘Publiceren’.

Volg de instructies voor het kopiëren van uw slideshow in uw webpagina als eerder beschreven. Het enige verschil is dat alles wordt opgeslagen in een map met de naam ‘data2’ (of het ID-nummer dat u hebt gekozen).

Een tweede slideshow toevoegen met gebruik van de ‘invoegen op pagina’ methode

Als u uw tweede slideshow toevoegt met behulp van de ‘invoegen op pagina’ methode hoeft u niets anders te doen! Maak uw tweede slideshow net als u altijd doet, en klik vervolgens op ‘invoegen naar pagina’.

Open de webpagina waar u wilt een tweede slider wilt toevoegen, en klik in de pagina op de plek waar u de slideshow wilt laten verschijnen. Selecteer de ‘voor’ of ‘na’ van knop bovenaan het venster en klik vervolgens op ‘Opslaan’.

Net als eerder zal de webpagina openen in een browservenster waar u de wijzigingen kunt zien.