• Javascript slider for websiteslider javascript Emerald Style with Photo Effect
  • CSS Diashow Plastic Design with Squares Animation
  • jQuery Banner Rotator Terse Theme with Blur Effect

Voeg de WOWSlider toe aan iWeb

Publiceer allereerst je slider naar je site of hosting. Bekijk een andere tutorial als je niet weet hoe je een WOWSlider maakt of publiceert: Hoe maak je een slider.

Open vervolgens de iWeb-applicatie.

Kies ‘Widgets’ in het rechterpaneel, voeg dan een ‘HTML-Snippet’ op je pagina toe.

Open je wowslider-howto.html pagina.

Kopieer de code voor de HEAD-sectie en plak die in de HTML-snippet. Kopieer dan de code voor de BODY-sectie en plak die onder de HEAD-code.

De slider zou nu moeten werken.