• javascript slider freejavascript slider Ionosphere Template with Stack Animation
  • Gratis afbeelding slider Dark Matter Design with Squares Animation
  • Jquery banner rotator Catalyst Template with Fade Effect

More Demos: Bootstrap carousel, Slick slider, Bootstrap slider, HTML slider, Slick carousel, Bootstrap carousel, HTML slideshow, CSS Slideshow, jQuery carousel, Image carousel

Voeg de WOWSlider toe aan iWeb

Publiceer allereerst je slider naar je site of hosting. Bekijk een andere tutorial als je niet weet hoe je een WOWSlider maakt of publiceert: Hoe maak je een slider.

Open vervolgens de iWeb-applicatie.

Kies ‘Widgets’ in het rechterpaneel, voeg dan een ‘HTML-Snippet’ op je pagina toe.

Open je wowslider-howto.html pagina.

Kopieer de code voor de HEAD-sectie en plak die in de HTML-snippet. Kopieer dan de code voor de BODY-sectie en plak die onder de HEAD-code.

De slider zou nu moeten werken.