EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Bay image scroller htmlBoats in the bay
 • Black sea image scrollerRocky shore of the Black Sea
 • Boats image scroller jqueryBoats near the shore
 • Motor vessel responsive image scrollerRiver cruise
 • River image auto scroller jqueryBeautiful nature
 • Shore jquery image scroller horizontalRocky shore
 • Sea birds image scroller wordpress pluginBirds are walking along the coast
 • Ship image scroller cssA ship goes
 • Ship at sunset image scroller html cssAmazing sea sunset
 • Waterscape image scroller html codeRiver on a sunny morning
jQuery based image scroller

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • Slideshow creator downloadslideshow creator Turquoise Design with Stack Vertical Animation
 • CSS3 image slider downloadcss3 image slider Book Theme with Book Transition
 • Gratis afbeelding slider Dark Matter Theme with Squares Effect
 • Jquery banner rotator Catalyst Skin with Fade Transition
 • HTML5 Afbeelding Gallery Numeric Template with Basic Effect
 • jQuery Vertikale Slider Digit Skin with Stack Vertical Transition

  Basic linear Effect & Prime Time Design

Iedereen die op zoek is naar klassieke lineaire slideshow die soepel werkt, zal gek zijn op WOWSlider’s Prime Time Basic Linear slider. Deze slider geeft de professionele touch aan elke website zonder al teveel gedoe en is voor je publiek een aansprekende en gemakkelijke manier om je afbeeldingen te bekijken. Met zijn makkelijk te gebruiken navigatiepaneel en een voorbeeldenoverzicht op het scherm, laat de the Prime Time Basic Linear slideshow de bezoekers beslissen welke afbeeldingen ze willen zien en hoe lang ze bij elke slide blijven.

Het Prime Time sjabloon plaatst je afbeeldingen in een witte frame waardoor ze de feeling krijgen van een echte foto, als je dat combineert met een donkere achtergrond krijg je een mooi frame-effect. Elke nieuwe slide wordt aan de rechterkant geïntroduceerd en geeft de oude slide een subtiele duw om de aandacht in het midden vervolgens op te eisen.

Wanneer de afbeelding op het scherm komt, verschijnen ook twee bijschriftvakken die iedere keer anders binnenkomen: soms vallen ze van bovenaf, soms komen ze snel van de zijkanten. Het sierlijke en onopvallende lettertype dat voor de bijschriften gebruikt wordt kan voor een grote hoeveelheid thema’s en concepten gebruikt worden, wat het geschikt maakt voor praktisch iedere site.

De navigatieknoppen in deze slider zijn eenvoudig toegankelijk wanneer de cursor op de slider staat, en ze verdwijnen wanneer deze van de slider af gehaald wordt, om niet van de afbeeldingen af te leiden. Een stel simpele pijlen in blauwe cirkels brengt de gebruiker snel naar de volgende of de laatst geziene afbeelding, terwijl de kijker op de huidige slide kan blijven door met de cursor op de bijschriften te blijven staan. Rechts van de grote afbeelding is een handig previewpaneel dat kleinere afbeeldingen van de slideshow biedt, waarmee bezoekers erdoorheen kunnen bladeren zonder op individuele knoppen te hoeven drukken. Ze kunnen bovendien op hun eigen tempo door het paneel scrollen door simpelweg met de muis over de onder- of bovenkant te gaan, tot ze een afbeelding zien die hun aandacht vangt. Door de muis dichter naar de onder- of bovenkant van het paneel te bewegen, zal de snelheid vergroten. Met deze functies en meer is de Prime Time Basic Linear slideshow op iedere manier een winnaar!

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy