EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Altare della Patria - Rome, Italy jquery image gallery Also known as the Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II or "Il Vittoriano"
 • Colosseum - Rome, Italy jquery gallery It was the largest amphitheatre of the Roman Empire
 • Pantheon - Rome, Italy jquery gallery slider A temple to all the gods of ancient Rome
 • Statue gallery slider jquery Rome, Italy
 • The Tiber jquery slider gallery The third-longest river in Italy
 • Vatican jquery image gallery slider A sovereign city-state
Altare della Patria - Rome, Italy slider gallery jquery 1 Colosseum - Rome, Italy jquery gallery plugin 2 Pantheon - Rome, Italy jquery gallery slideshow 3 Statue jquery image gallery plugin 4 The Tiber jquery gallery free 5 Vatican free image gallery jquery 6
download simple jquery slider

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • css3 image slidercss3 slider Easy Theme with Bubbles Effect
 • Photo Gallery jQueryslideshow javascript Easy Design with Page Effect
 • Slider javascript touchslider javascript Emerald Theme with Photo Effect
 • Javascript CSS Diashow Quiet Layout with Rotate Transition
 • jQuery Slider CSS Elemental Layout with Slices Animation
 • Div Slider jQuery Flux Style with Slices Transition

  Basic linear Animation & Gentle Skin Simple jquery slider

Het maken van een webpagina die visueel aantrekkelijk is voor uw publiek is net zo belangrijk als de informatie die u op uw pagina toont. Mensen willen zien wat u beschrijft, ze willen zien wat u verkoopt en waar uw bedrijf voor staat. Een mooie manier om afbeeldingen te tonen en interesse te genereren voor uw webpagina is met behulp van een afbeelding-carrousel.

WAT IS EEN AFBEELDING-COURROUSEL?

Een afbeelding-courrousel of slider is een hulpmiddel om een verzameling van foto's weer te geven die constant geroteerd worden. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van verschillende kader-opties, evenals verschillen in de animatie tussen de foto's. Eén afbeelding zal worden getoond op de slider en even pauzeren en dan komt automatisch de volgende foto. De manier waarop een foto het scherm verlaat en de volgende opkomt is de animatie.

Sommige zullen alleen een glijdende beweging tonen van de ene naar de andere, en anderen hebben een groter effect, zoals bakstenen die uitelkaar vallen. Mensen die de webpagina bezoeken kunnen normaal gesproken ook handmatig navigeren tussen de foto's. Ze kunnen op verschillende manieren navigeren, bijvoorbeeld afhankelijk van de specifieke slider; door gebruik te maken van stippen onderaan de slider of pijlen aan de zijkanten van de foto's om door de verzameling van foto's te bladeren.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN EEN AFBEELDING-COURROUSEL?

Een afbeelding-carrousel op uw webpagina is een goede methode om interesse te wekken. De beweging van de wisselende beelden is visueel intrigerend voor mensen die uw pagina bekijken en een slimme manier om de lappen tekst te onderbreken. Het is ook een ideale manier om groepen afbeeldingen op één plek te verzamelen. Als u veel informatie heeft die opgeschreven dient te worden op uw pagina, maar u wilt ook wat foto's toevoegen, dan geeft een afbeelding slider u de mogelijkheid om de foto's te tonen zonder al te veel ruimte in te nemen.

Wow Slider

WOWSLider biedt een verscheidenheid aan afbeelding sliders. U kunt kiezen uit meer dan tien verschillende image skins en 7 verschillende effecten. WOWSlider heeft afbeelding sliders die er niet alleen esthetisch mooi uitzien, maar ook nog gebruiksvriendelijk zijn. De afbeelding sliders zijn eenvoudig te downloaden en eenvoudig te personaliseren door simpelweg de afbeeldingen op hun plek te plaatsen. De afbeelding sliders van WOWSlider zijn ook handig omdat ze met verschillende browsers compatibel zijn, inclusief mobiele apparaten.

Een afbeelding-carrousel is de perfecte aanvulling op elke soort webpagina en zal deze een verfijnde en professionele uitstraling geven. Zelfs de meest elementaire web designs zullen er briljant uitzien met een afbeelding slider.

Deze demo gebruikt de Gentle template. Hij heeft witte en oranje kleuren die er samen heel mooi uit zien. Als je de vorige of volgende afbeelding wilt bekijken, kun je de pijlknoppen gebruiken. Deze staan aan zowel de linker- als de rechterkant. De knop bestaat uit een oranje cirkel met een witte pijl erin. Het heeft ook een doorzichtig frame dat er mooi uit ziet. Er bevinden zich navigatiepunten aan de onderkant van de pagina. Dit zijn doorzichtige witte rondjes die oranje worden als er met de muis overheen gegaan wordt. In de linkeronderhoek kun je een beschrijving vinden. Het EB Garamond lettertype ziet er modern en mooi uit op een semi-transparante achtergrond.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy