EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Pie Apple pie
 • Buns Curd buns
 • Cookies Amazing cookies with coconut
 • Croissant Chocolate croissant
 • Lemon pie Two pieces of lemon pie
 • PieFresh pie
 • Sorbet Grapefruit sorbet
 • Breakfast Tea and cake
Slider with 3D effect

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  Cube Animation & Fresh Skin 3d slider jquery

Deze slider is zowel een vriendelijke als een moderne verschijning. Hij gebruikt een uniek overgangseffect van slide naar slide die je aandacht trekt en echt goed werkt. Bovendien is hij gebruikersvriendelijk dankzij het gebruik van voorbeeldafbeeldingen.

De hoofdslides hebben geen frame of rand, maar hebben enigszins ronde hoeken. Deze ronde hoeken helpen mee de randen van de afbeelding zachter te maken en een vriendelijke sfeer te scheppen, terwijl het gebrek van een frame of rand de slider modern maakt.

Aan de linkerkant van de slider zijn een reeks voorbeeldafbeeldingen te zien die onder elkaar staan. Elk hiervan heeft een witte rand met een afgerond frame, wat ook weer vriendelijk maar nog steeds modern en zuiver over komt. Wanneer de huidige slide in de slider tevoorschijn komt, krijgt de rand van de voorbeeldafbeelding hiervan een aantrekkelijke donker groen/blauwe kleur.

Als met de muis over de bovenste of onderste voorbeeldafbeelding gegaan wordt, kun je door alle voorbeeldafbeeldingen scrollen en die afbeelding selecteren waar je naar wilt kijken. Bovendien verandert elke afbeelding waar met de muis overheen gegaan wordt een klein beetje van kleur, hij wordt een beetje donkerder en rijker. Dit helpt de gebruiker een teken te geven dat hij op de voorbeeldafbeelding kan klikken om de hoofdslide te veranderen.

Op de hoofdslide is in de linkeronderhoek ruimte voor een onderschrift. Er is een hoofdtitel, die dikgedrukt is en witte letters op een donker groen/blauwe achtergrond heeft en er is een ondertitel, een kleinere grijze tekst op een witte achtergrond.

Het gebruikte lettertype van het onderschrift is ‘open sans’, een menslievend sans serif lettertype dat een natuurlijke en vriendelijke verschijning heeft, maar toch modern is dankzij de opgeruimdheid en open vormen.

Wanneer je met de muis over de hoofdslide gaat, verschijnen twee kleine donkergrijze semi-transparante cirkels, die een volledig doorzichtige pijlpunt hebben. Deze navigatiepijlen laten je door de slides klikken in een sneller tempo. Ze worden subtiel weergegeven, maar het gebruik van een ronde vorm versterkt de ronde hoeken van de slides en het algehele ‘zachte en vriendelijke’ gevoel dat de slider geeft.

Het standaard overgangseffect is ‘cube’, wat er uit ziet alsof elke slide geplakt is op een zijde van een kubus. Wanneer de kubus draait, verschijnen nieuwe afbeeldingen. Het doet denken aan een speelblok voor kinderen en versterkt weer de vriendelijke en bijna speelse sfeer van de slider.

Er zijn een aantal veranderingseffecten om uit te kiezen. Bij ‘brick’ en ‘book’ wordt vastgehouden aan het vriendelijke, blokkerige gevoel van het standaard transitie-effect, maar zouden beter werken bij een iets ouder publiek.

Omdat deze slider zowel vriendelijk als modern is, zou hij goed werken voor bijna elke website die zich richt op klanten. Deze slider zou in het bijzonder een goede keuze zijn voor websites gericht op kinderen en ouders, net als voor sites van familierestaurants. Ook bloggers kunnen profiteren van de combinatie van vriendelijkheid en zuivere, moderne lijnen.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy