EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • Dandelion : full screen slider website Dew on a flower
  • Rose : slider full screen Beautiful white rose
  • Flower and Butterfly : free full screen slider Orange around

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • full screen slideshowbootstrap slider Bootstrap Theme with Basic Linear Animation
  • Image gallery builderimage gallery Simple Template with Basic Transition
  • css slideshow Studio Layout with Fade Effect
  • Foto Slider Cloud Style with Fly Effect
  • jQuery afbeeldingen Slider Catalyst Digital Layout with Stack Effect
  • CSS Bilderslider Aqua Style with Flip Effect

  Lines Effect & Slim Design Full screen slider

Dit prachtige sliderontwerp ziet er zowel vrouwelijk als modern uit. Hij is perfect voor ‘Mommy bloggers’ en mensen die voor een voornamelijk vrouwelijk publiek schrijven zoals chick-lit schrijvers en auteurs van romantisch materiaal. Hij zou ook mooi zijn voor plakboek/fotoalbums en kunstwebsites dankzij het zuivere ontwerp.

De slider maakt gebruik van een mooie kleur blauw met een vleugje groen erin en wit. De ontwerpelementen hebben pure lijnen in maar één kleur, zonder schaduw of transparantie. Dit helpt bij het creëren van een ‘plat ontwerp’ aanblik en gevoel.

De navigatiepijlen aan beide kanten van de slider zijn aantrekkelijk en uniek, er wordt gebruik gemaakt van een soort gebogen pijlpunt met drie kleine punten aan de binnenkant. De pijlen zijn wit en staan op een blauwe ronde achtergrond. Als er met de muis overheen gegaan wordt, verandert de blauwe cirkel in een doorzichtige cirkel met een blauwe rand. De overgang is soepel.

Klikken op de pijlen laat de gebruiker bladeren door de afbeeldingen.

In de rechterhoek aan de bovenkant verschijnt een ‘volledig scherm’ icoon als je over de slider gaat met de muis. Als op dit icoon geklikt wordt, wordt de slideshow vergroot tot hij het volledige scherm beslaat. De volledige scherm optie maakt deze slider een geweldige keuze voor mensen die willen dat hun afbeeldingen het centrum van de aandacht zijn, zoals fotografen of grafisch ontwerpers.

Er is een onderschrift in de hoek tegenover het volledige scherm icoon. Dit onderschrift heeft witte tekst op een blauwe rechthoekige achtergrond. De rechthoek heeft ronde hoeken, wat het vrouwelijke aspect van het ontwerp helpt versterken.

Het gebruikte lettertype is Lobster, een mooi en dikgedrukt lettertype dat gebruikt maakt van veel verschillende ligaturen voor een natuurlijke en vriendelijke indruk.

Het gebruikte overgangseffect is ‘Lines’, wat elke afbeelding verandert in een reeks gekleurde lijnen voordat deze weggeschoven wordt om de nieuwe afbeelding te onthullen. Het effect is opvallend, opgeruimd en ongebruikelijk. Het geeft echt een ‘grafisch ontwerp’ indruk omdat de overgang een net zo’n groot deel is van de slideshow als de afbeeldingen zelf. Er zijn een aantal andere overgangseffecten om uit te kiezen, maar ‘Lines’ past echt perfect bij de sfeer van het ontwerp.

Een reeks cirkels in het midden van de onderkant van de slide representeren alle afbeeldingen in de slider. Het zijn ondoorzichtige blauwe rondjes die in een doorzichtige cirkel met een blauwe rand veranderen als ze gemarkeerd zijn. Als met de muis over een cirkel gegaan wordt, komt er een voorbeeldafbeelding in een blauw frame tevoorschijn. Deze rondjes laten de gebruiker slides overslaan zodat ze meteen kunnen gaan naar de slide waar ze het meest in geïnteresseerd zijn.

Alle navigatie elementen en het onderschrift zijn ook te zien als de slider het volledige scherm beslaat.

De slider is responsief en een volledig scherm optie is beschikbaar. Als hij op een klein scherm getoond wordt, verdwijnen enkele van de navigatie elementen, maar het onderschrift en de volledige scherm optie blijven zichtbaar.

Over het geheel is deze slider aantrekkelijk, uniek en opvallend.

© 2018 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy