EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
  • html5 slideshowFlash and thunder
  • slideshow html5After sunset
  • html5 carouselNothern Lights
  • Night SkyStartrails
HTML5 photo slideshow

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • bootstrap carouselbootstrap carousel Bootstrap Theme with Carousel Effect
  • 3D HTML5 Sliderjquery 3d slider Transparent Style with Brick Animation
  • JS Foto slider Premium Style with Page Effect
  • css slideshow Studio Layout with Fade Effect
  • Foto Diashow Balance Template with Blast Animation
  • html5 image scrollerhtml5 photo slider Transparent PNG Images Template with Fade Effect

  Slices Transition & Luxury Skin Html5 slideshow

Met een zuiver en net uiterlijk dat het aantrekkelijk maakt, lijkt deze luxueuze slider op een slideshow tijdens een transitie en tijdens de 4 seconden dat hij stil staat ziet hij eruit als een prachtige titel met een afbeelding.

De slideshow heeft zeer minimale kenmerken om zijn eenvoud en snelle uiterlijk te behouden. Het heeft een erg dun wit frame, dat heel goed als header slideshow zou werken voor gladde en moderne websites die een nette en professionele indruk willen maken op hun bezoekers, zoals websites van trouwfotografen of een studio product fotografie website.

De slideshow zelf heeft niks extra’s, behalve twee dunne witte pijlen aan de rechter- en linkerkant om te navigeren door de slides. De pijlen verschijnen alleen als met de muis over het frame van de slide wordt gegaan. Als met de muis over de pijlen zelf wordt gegaan, komt er een transparante grijze cirkel om de witte pijl om deze te markeren. Afgezien daarvan, is het enige andere kenmerk van de slideshow de tekstbox. Deze bevindt zich aan de linker onderkant van het frame, is rechthoekig en heeft dezelfde transparante grijze kleur als de pijlen wanneer er een muis overheen gaat. De tekstbox blijft altijd op de slider staan en de tekst is geschreven in lichtblauwe, dikgedrukte hoofdletters. Men zou verwachten dat dit botst met de gladheid van het hele frame, maar het past er in feite heel goed bij en de gladheid blijft behouden.

Boven de slideshow staan kleine boxen met kleine voorbeelden van de afbeeldingen die in de slideshow zitten. Hierdoor kan er snel van slide gewisseld worden. Elke voorbeeldbox is gemarkeerd met een grijs/beige rand. De voorbeelden zijn een beetje dof gemaakt, zodat als er met de muis over een voorbeeld wordt gegaan, het voorbeeld in contrast verschilt van de anderen.

De transities van de slideshow is het beste deel: slices. Deze stukjes zijn willekeurig en komen in stroken samen vanuit de boven- en onderkant en smelten samen in een afbeelding of vallen naar beneden vanuit de boven- of onderkant en worden zelfs omgedraaid als een gordijn. De overgang heeft precies de juiste snelheid: het trekt de kijker aan met zijn unieke beweging en het daarna vertonen van een scherpe en zuivere afbeelding om te bekijken.

Elk kenmerk van de slideshow is perfect en het geheel maakt een gladde en rustige indruk – als het wordt gebruikt op een fotografie website of elke website die een opgeruimd uiterlijk wil om afbeeldingen te laten zien, is dit de perfecte slideshow.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy