EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
Alnwick Castle 1 Eilean Donan Castle2 Igis Castle3 Neuschwanstein Castle4 Vianden Castle5
Image Slider jQuery

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

  • image carouselcarousel slider Showy Template with Carousel Effect
  • Responsive afbeelding slideshow Chess Theme with Blinds Animation
  • Foto Diashow Balance Skin with Blast Animation
  • afbeelding slider HTML slider Calm Layout with Ken Burns Animation
  • jQuery afbeeldingen Slider Catalyst Digital Template with Stack Transition
  • jQuery Responsive Slider - Wordpress Plugin Shady Style with Stack vertical Effect

  Fade Effect & Noble Template

De Nobel Fade skin zorgt voor een elegante weergave van je afbeeldingen die bezoekers ongetwijfeld geboeid zal houden dankzij zijn tijdloze eenvoud. Iedere afbeelding gaat vloeiend over in de volgende op een tempo dat zorgvuldige beschouwing toestaat, zonder dat het voor de kijkers saai wordt. Het tempo ligt bovendien ook in de handen van het publiek, dankzij de duidelijk weergegeven pijlen aan beide zijden van de afbeelding om meer verder of terug te gaan. Ook is het mogelijk om op een afbeelding te blijven hangen door simpelweg over een van de bijschriftvakken te gaan in de hoek linksonder.

Wanneer gebruikers hun muis op het onopvallende paneel van vakjes rechtboven houden, krijgen ze ook een preview van de afbeeldingen in de slider. Door hierop te klikken komen ze meteen op de afbeelding in kwestie, waardoor de gebruikers snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze willen zien. Deze vrijheid om door een slider te bewegen zonder veel gedoe, is iets de WOWSlider erg populair maakt. Iedereen die zoekt naar een professionele look zal genieten van wat deze app voor zijn website doet.

De tekstvakken in het Noble ontwerp hebben een veelzijdig lettertype dat altijd past, of je nu moderne of klassieke afbeeldingen hebt, of iets er tussenin. Deze vakken komen van boven of van links in beeld, en stuiteren op hun plaats nadat ze de rand van de afbeelding raken en daarmee op een leuke manier de aandacht van de kijker trekken.

WOWSloder demo’s zijn optimaal voor mobiele apparaten, en ze zullen evengoed werken op ieder ander apparaat. Omdat ze uitgebreid op hun prestaties zijn getest, kun je erop rekenen dat je slideshow altijd zonder problemen wekt. Er zijn ook een aantal functies die je misschien handig vindt: ‘vol scherm’- en ‘volle breedte’-functies, ‘willekeurige volgorde’ en nog vele anderen. Zet ook de ‘Swipe support’-functie aan, zodat de slider ook op mobiele telefoons en tablets eenvoudig te gebruiken is. Deel je slider meteen op Facebook met de WOWSlider toolbar, en verbaas je over het effect dat dat kan hebben op het aantal bezoekers op je site.

Ken je geen codes’? Dat is geen problem, aangezien deze sjablonen zijn ontworpen om eenvoudig gebruikt te kunnen worden. De gratis download zal maar een paar minuten duren en dan ben je op de weg van het slideshowsucces. Sleep je afbeeldingen erheen, schrijf je bijschriften en zie hoe je website tot leven komt.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy