EnglishWOWSlider  DeutschBildergalerie Diashow  EspañolGaleria de Imagenes, Slide Imagenes Gratis  FrançaisDiaporama Galerie D'Image  ItalianoImmagini Galleria  汉语网络幻灯片: 效果的幻灯片  Português brasileiroGaleria De Imagens  Русскийслайдер изображений, слайдшоу, CSS3 слайдер  SvenskaBild Galleri  日本語画像のスライダー&ギャラリー  NederlandsAfbeeldingen Caroussel 
 • Coast slider jquery free downloadRio de Janeiro, Brazil
 • Christ the Redeemer image slider jqueryRio de Janeiro, Brazil
 • Night lights responsive slider jqueryRio de Janeiro, Brazil
 • Panorama image slider jquery free downloadRio de Janeiro, Brazil
 • Sunset slider image jqueryRio de Janeiro, Brazil
 • View of the city slider carousel jqueryRio de Janeiro, Brazil
 • Waterscape slider vertical jqueryRio de Janeiro, Brazil
 • City at night slider jquery responsiveRio de Janeiro, Brazil
slider jquery plugin1 simple jquery slider2 jquery slider3 jquery image slider4 jquery carousel slider5 jquery content slider6 jquery slider free download7 jquery slider example8
slider jquery example

This slider is now avalable with our Free Website Builder!

The builder comes with 600+ awesome website blocks: image galleries, lightboxes, image carousels, counters, countdowns, full-screen intros, features, data tables, pricing tables, progress bar, timelines, tabs, accordions, call-to-action, forms, maps, social blocks, testimonials, footers, and more... Free for commercial use.

Free HTML Templates

Meer demo's

 • jQuery Afbeelding Carrousel Vernisage Style with Stack vertical Transition
 • CSS Bilderslider Aqua Theme with Flip Effect
 • jQuery Banner Rotator Terse Style with Blur Transition
 • jQuery Banner Slider Pinboard Layout with Fly Transition
 • jQuery HTML5 Slider Crystal Layout with Basic Effect
 • html5 picture slideshowhtml5 photo slider Transparent PNG Images Layout with Fade Animation

  Basic linear Animation & Elegant Theme

Deze slider heeft een net en simpel layout dat gebruik maakt van de kleuren blauw en wit. De slider is geheel responsief en hij kan zowel in de volle breedte gebruikt worden als in aangepaste grootte, zodat hij goed past bij veel verschillende website layouts.

Het hoofdgedeelte van de slider heeft een smaller blauwe rand, waarmee de afbeeldingen gescheiden worden van de achtergrond van de website. De slider werkt ook op websites met zowel een lichte als donkere achtergrond.

Door met de muis over de slider te bewegen komen de navigatiepijlen tevoorschijn. Dit zijn twee kleine, helder witte pijlen binnen een transparante cirkel met een smalle witte rand. De pijlen zijn net en simpel en doen geen afbreek aan de hoofdafbeelding. Door met de muis over een pijl te bewegen worden zowel de pijl als de rand blauw in plaats van wit. Door op de pijl te klikken kunt u door de afbeeldingen in de slider bladeren.

Er bevindt zich een bijschrift onderaan in de linker hoek. Er is een hoofdtitel - een witte tekst op een blauwe rechthoekige achtergrond. Deze rechthoek komt direct vanaf de hoek van de slider binnen en is semi-transparant. De hoofdtitel glijdt op zijn plek vanuit elke richting. Er is een kleine 'stuitering' aan het einde van de slide, waardoor de beweging heel organisch en natuurlijk overkomt.

De subtitel is een blauwe tekst op een witte, rechthoekige achtergrond. Deze rechthoek is ook semi-transparant, en glijdt ook op zijn plek met een kleine stuitering. Het ziet er leuk uit en toont aan dat de ontwerper oog had voor detail.

Het lettertype is Source Sans pro. Dit is een sans-serif-lettertype dat net en simpel is, en zeer leesbaar.

Onderaan de slider ziet u vier voorbeeldafbeeldingen, elke met een witte rand. Door met de muis over de voorbeeldafbeeldingen te bewegen scrollt u door de afbeeldingen in de slider, en stelt dit de gebruiker in staat om elke afbeelding naar wens aan te klikken. Hierdoor kan de gebruiker ook direct naar de afbeelding gaan in welke hij of zij het meest geïnteresseerd is.

De voorbeeldafbeelding die is gekoppeld aan de huidige afbeelding in de slider heeft een blauwe rand in plaats van een witte. Hierdoor valt hij op.

Daarnaast is er nog een subtiel roll-over effect wanneer u met de muis over een van de voorbeeldafbeeldingen beweegt. De voorbeeldafbeelding wordt iets donkerder.

Het standaard overgangseffect is 'basic linear'. Dit is een eenvoudige overgang waarbij elke afbeelding op zijn plek glijdt van links (of rechts, als u door de vorige afbeeldingen bladert). Het is netjes en past bij de beweging van het bijschrift, dus het is ideaal voor dit ontwerp van de slider.

Deze slider is strak en eenvoudig, dus hij gaat prima samen met veel verschillende websites. Het blauw met wit geeft de slider een iets nautische uitstraling, dus het is een geweldige keuze voor reisorganisaties, cruiseschepen, hotels of bed-and-breakfasts in de buurt van de kust enzovoorts. Ook is hij geschikt voor e-commerce sites die oceaan- en vakantiegerelateerde producten verkopen.

© 2019 WOWSlider.com - All Rights Reserved. Terms Privacy