Hoe je ervoor zorgt dat de ‘vorige’ en ‘volgende’ pijlen altijd zichtbaar zijn, niet alleen wanneer je met je cursor over de slider zweeft?

Standaard zijn de ‘vorige’ en ‘volgende’ navigatiepijlen altijd zichtbaar. Echter is het mogelijk dat je verkiest dat ze enkel tevoorschijn komen wanneer de gebruiker met zijn cursor over de slideshow gaat.

Om de instellingen voor de pijlen aan te passen klik je op de ‘instellingen’ knop die er uit ziet als een kruisschroevendraaier en moersleutel.

Je vindt deze aan de bovenkant van het scherm.

Zorg ervoor dat je de tab ‘Algemeen’ geselecteerd hebt. In de rechterkolom vind je enkele vakjes die je kunt aankruisen.

Als je het vakje ‘Toon controles bij muisbeweging’ aankruist zullen alle navigatie-elementen (zoals de vorige en volgende pijlen) enkel tevoorschijn komen wanneer de gebruikers interacteert met de slideshow.

Je kan de vorige/volgende pijlen ook volledig uitschakelen door het vakje (Toon Vorige/Volgende knoppen’ niet aan te kruisen/uit te schakelen.

Klik op ‘Toepassen’ om de instellingen van je slideshow aan te passen.