Hoe creëer je een slider in slechts 7 seconden

Deze video laat zien hoe eenvoudig het is om een slideshow te creëren.

• Open eerst je WOWSlider-applicatie.
  • Klik op de knop ‘Afbeeldingen en video’s toevoegen’ in het bovenste paneel. Klik vervolgens op ‘Afbeeldingen toevoegen…’
  • Selecteer de afbeeldingen die je aan de slider toe wilt voegen en klik op ‘Openen.’
  • Laten we de slider nu publiceren. Bovenin je applicatiescherm vind je de knop ‘Publiceren’. Klik daarop.
  • Er verschijnt een scherm met verschillende publicatiemethoden. ‘Publiceren naar map’ is standaard aangevinkt, dus hier veranderen we niets. Klik op de knop ‘Publiceren’ onderaan deze nieuwe tab.
  • Je slider is klaar! Je kunt hem nu aan je webpagina toevoegen.